DJÄVULEN BÄR PRADA

121824-14

VAD SOM VERKAR BLI HÖSTENS HETASTE PREMIÄR ÄR FILMEN "DJÄVULEN BÄR PRADA". DEN HANDLAR I STORT SETT OM JOURNALISTEN ANDREA SACHS SOM KOMMER TILL NEW YORK FÖR ATT SÖKA JOBB PÅ MODEMAGASINET RUNWAY SOM MIRANDAS ASSISTENT. VAD HON INTE VET NÄR HON SÖKER JOBBET ÄR ATT MAN JOBBAR DYGNET RUNT OCH CHEFENS ÖNSKEMÅL ÄR LAG. PRIVATLIVET HAMNAR PÅ SNURR NÄR ANDIE FÅR JOBBET. KAN MAN BÅDE HA KARRIAR OCH PRIVATLIV.??

DET VERKAR VARA EN HELT KLART SEVÄRD FILM SOM BÅDE HUTCH OCH STARSKY VET ATT DE SKA GÅ OCH SE!! VI VILL OCKSÅ VARMT REKOMMENDERA BOKEN(LÄS DEN GÄRNA INNAN! NI GÅR OCH SER FILMEN)//Starsky and Hutch
121824-13

Moviezine Recension:

FILMINFO/RECENSION
När nyutexaminerade journalisten Andrea Sachs klampar in på tidningen Runways redaktion, är begreppet ”fel person på fel plats” ett understatement. I billiga skor och omatchande outfit är hon minst sagt ett ufo bland alla trådsmala modeller som arbetar där. Men det blir inte hennes största bekymmer: Andrea har ännu inte träffat sin blivande chef…

Runway är mer än en tidning, får den oinsatta småstadstjejen snart lära sig, det är en modebibel för fashion freaks världen över, en institution som kräver en hård och skrupelfri ledare – och ledaren kräver en tålig assistent. När Andrea slutligen får jobbet som miljontals flickor skulle kunna döda för, har hon inte räknat med vad som komma skall.

Miranda vill ha hett kaffe på sitt skrivbord oavsett vilken tidpunkt på dygnet hon behagar dyka upp på kontoret. Miranda vill ha hunden upphämtad, kemtvätten avlämnad och barnen skjutsade. Miranda vill ha den ännu icke utgivna Harry Potter-boken och bryr sig inte om vad J.K. Rowling har att säga om den saken. Och det är Andreas jobb som hennes assistent att uppfylla alla de mer eller mindre omöjliga krav som hennes djävulska boss ställer. Till slut får hon fråga sig om jobbet, som enbart var tänkt som språngbräda inför en karriär ägnad åt seriös journalistik, verkligen är värt alla uppoffringar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback