En Favorit!


Filmen Mamma Mia har jag längtat efter länge nu! Jag var och såg den på bio här om dagen med hela familjen och jag älskar den! Inte bara det att musiken är helt fantastisk utan den är också rolig och skådespelarna är underbara! Jag kan lugnt säga ett det är en av mina nya favrit filmer och att jag verkligen  att se den!


Om Mamma Mia från imdb.com:
A mother. A daughter. Three possible fathers. Take a trip down the aisle you'll never forget.


Kramar
//Hutch♥

Bada

ojojoj, vad jag är trött. Idag har jag igentligen inte gjort någonting, men det är så mycket som händer hela tiden ändå... Nu har jag ätit pizza till middag med min amrikanska kompis, jag tänkte att det var något som hon behövde göra när hon var här... haha. Men nu ska vi iväg och bada! Det ska bli skönt, då kanske jag vaknar lite.
//Hutch♥


hej hej

Idag har jag varit inne i stan med min kompis från USA igen! Det var kul så klart. Vi var i gammla stamn och vid slottet, det var häftigt för henne att se eftersom det äe frst gången som hon är utanför nordamerika.
Nu kom jag precis hem, jag var ute och cyklade när det regnade som väst, brrr... det var kallt men nu är jag inne och ska göra en kopp te och mysa lite!
  //Hutch♥


SOMMAR! <3

Jag har en underbar sommar! Jag har varit i USA i tre veckor och hälsat på en massa kompisar. Det var hur kul som helst och jag shoppade som bara den, en del nya kläder, skor och mycket annat! Pengarna bara försvann... Det är kul för att det finns så många andra affärer! När jag kom hem igen så träffade jag ett par kpmpisar men sen dröjde det inte många dagar till innan min kompis från USA kom hit för att hälsa på!
Idag var vi inne i stan och jag köpte en ny väska som jag älskar! Den var på rea så just nu kostade den bara 200 kronor (wedins på Drottninggatan)!!
Vad tycks?
<3

Hur har din sommar varit?
Nu har jag målat naglarna och snart ska jag lägga mig.


KRAMAR
//Hutch♥